Espurna

Projecte Espurn@

En l'AO, durant el darrer curs, hem treballat molts projectes tecnològics creatius, un dels que més ha agradat als alumnes és realitzar aquest mòbil de fusta en forma de gavina. Ha estat un treball molt interessant i cooperatiu. Primer els alumnes han decidit quina forma volien crear i desprès mitjançant unes plantilles,que ja venen incloses en el KIT, els alumnes han tallat, pulit, pintat i per últim, muntat. El muntatge s'ha de fer amb molta precisió, ja que les ales han d'estar equil.librades. I en la part inferior de la gavina, penja una corda amb una bola de fusta que quan és mou,les ales fan un efecte basculant. Un cop acabat, el centre ha decidit penjar-ho en el espai de consergeria, ja que està mot ben fet i queda preciós.

Aquest projecte l'hem trobat a OPITEC, que es una botiga on-line, en la qual hi han infinitats de projectes manipulatius á nivell científic, tecnològic i sobre tot molt creatius, i ens obre un ventall de possibilitats de creació. L'adreça d'aquesta botiga és www.opitec.es Val la pena donar una ullada, és poden estudiar materies de PARVULARI, PRIMARIA I SECUNDÀRIA amb experiències manipulatives adreçades a les activitats curriculars.

Visitas: 80

Afegir un comentari

Necessites ser membre de Espurna per afegir comentaris!

Comentario por Ramon Barlam el octubre 20, 2010 a las 7:04am
Perfecte Núria ! Gràcies per la informació.
Comentario por Núria Duro Ignacio el octubre 13, 2010 a las 3:16pm
Hola Ramón!! Gràcies per lo de publicar aquesta experiència al Kampus, però ja ho van fer en el sindicabloc del curs passat. Aquest projecte exactament val 7'45€, nosaltres nomès vam agafar un KIT. Depen de l'alumnat que tingueu, un sol és molt just. No té molt temps de muntatge, és bastant senzill de realitzar. Exactament no ens vam controlar el temps que vam trigar, però si tens alumnes treballadors no té moltes hores de feina. I sobre les eines, necessitem: Paper de calcar, una serra d'arc de marqueteria, lijes, pintura i una mica de paciència.
I sí, tinc moltes més fotos de experiències que hem anat fent. Si vos fer una ullada al nostre bloc, l'adreça és:
http:aoinstitutjulioantonio.blogspot.com
Gràcies pel teu interès!!
Salutacions.
Núria Duro
Comentario por Ramon Barlam el octubre 13, 2010 a las 10:52am
Núria,

Si tens més fotos, podem publicar aquesta experiència a la portada de Kampus. Ja ens diràs !
Comentario por Ramon Barlam el octubre 13, 2010 a las 10:51am
Núria,

Gràcies per aquesta informació. Precisament estàvem parlant amb els companys de l'aula Oberta de l'institut Cal Gravat quin kit d'Opitec agafàvem. Aquest és molt interessant, mirarem preus ! (ens pots orientar sobre el temps que heu trigar a muntar-lo, les eines que heu fet servir... i el pressupost ?

Gràcies !

© 2015   Creado por Espurn@.   Tecnología de

Insígnies  |  Reportar un problema  |  Términos de servicio