Espurna

Projecte Espurn@

Les persones que llegeixen malament arriben malament a la informació. Arriben cansats i desmotivats. La persona que té poca informació i està cansada, fracassa..

Amb l'objectiu de millorar la principal via cap a l'aprenentatge , l'administració vol que les escoles centrin el seu projecte en la lectura..

S'ha comprovat que si tots els especialistes d'una escola, en lloc de centrar-se en la seva matèria sempre, es centressin sovint o ocasionalment en la lectura i en fer-se preguntes sobre el text llegit, el nivell pujaria molt.

S'ha comprovat que aquesta estratègia d'eficacia provada, es pràctica poc.

Visitas: 65

Afegir un comentari

Necessites ser membre de Espurna per afegir comentaris!

Comentario por Martín Martínez Martínez el gener 29, 2012 a las 8:17pm

Estem d'acord Teresa!   Compartim la mateixa preocupació.. Observar i llegir, dues maneres d'apropar-se a la realitat. La segona manera també et permet  posar-li imatges a la realitat.  I el fet que tu sigui qui les posa és terapèutic.

Comentario por Teresa Sáez Cuenca el gener 12, 2012 a las 12:26pm

Totalment d'acord, Martín. Últimament, hi ha un debat sobre si hem de fomentar la lectura o ensenyar a llegir críticament i a apreciar les grans obres literàries. Jo ho tinc clar: hem de fer totes dues coses, perquè si l'alumne no té interés per la lectura o no sap llegir, difícilment podrà fer-ne una lectura crítica i molt menys apreciar les grans obres literàries que parlen dels temps llunyans.

És molt gratificant quan xiquets que no sabien llegir amb fluïdesa acaben per demanar-te una altra lectura.

© 2015   Creado por Espurn@.   Tecnología de

Insígnies  |  Reportar un problema  |  Términos de servicio