Espurna

Projecte Espurn@

Información

Kampus

Espai on els professors usuaris del portal Kampus poden compartir les seves experiències, plantejar dubtes i aportar noves idees.

Miembros: 39
Última actividad: 2 May 2013

A qui està adreçat: a professors que utilitzen de forma sistemàtica o puntual el portal Kampus
Objectius del grup:
* Espai on els professors usuaris del portal Kampus poden compartir les seves experiències, plantejar dubtes i aportar noves idees o propostes.
* Concretament:
* Vehicular propostes de craks de la setmana
*Vehicular activitats que s'han desenvolupat en les Aules per que tinguin ressò en el portal.
* Comentar com han anat les activitats setmanals (Tema, Personatge i noticia, principalment) per anar-les millorant i adequant si fa el cas
* Presentar i dinamitzar propostes col.laboratives entre diferents AO
* Recollir idees i propostes noves
* Intercanviar experiències i treballs

Fòrum de discussió

Penseu que en alguna aula d'acollida es deixa una mica de banda el col·lectiu xinès? 4 contestacions 

Iniciada por Elisabeth Reverté Dolz. Última respuesta de Montse Cendra Bertran 2 May 2013.

Comentaris

Afegir un comentari

Necessites ser membre de Kampus per afegir comentaris!

Comentario por Mònica el maig 15, 2012 a las 11:47am

Maria, ens envies l'enllaç al Glogster que heu fet? el podríem destacar als portals.

Fins aviat

Comentario por Maria Ferrer el maig 14, 2012 a las 8:13pm

Aquesta setmana he treballat amb Glogster amb el meus alumnes de la Unitat de Suport a l'Educació Especial (USEE) i ha anat molt bé. És senzill, intuitui...Serveix per crear posters digitals i es pot insertar imatges, videos.... US  passo adreça per si no ho coneixeu. www.glogster.com

Comentario por Carme Barba el octubre 1, 2011 a las 1:37pm
Hem actualitzat el portal amb les novetats per al mes d'octubre
Comentario por Carme Barba el juny 6, 2011 a las 10:34am
Tal com us deia la Montserrat Vert des del grup kitxalla estem preparant els portals -Kitxalla, Kalidoscopi i Kampus- per al curs vinent.

Us convidem a fer-nos arribar idees, suggeriments, propostes, aspectes que heu trobat a faltar o que es poden millorar i que poden ser útils en la nostra tasca educativa.

Esperem la vostra participació!

Comentario por PILAR DE LA CUEVA VENTURA el maig 3, 2010 a las 6:31pm
Hola,
només comentar que la fitxa per fer aquesta quinzena sobre l'Índia hi ha un error ortogràfic al títol, ja que està posat sense apostrofació. Jo m'he adonat avui a l'hora d'imprimir la fitxa per donar als alumnes.
Gràcies.
Comentario por immaculada vilatersana el abril 7, 2010 a las 12:46am
En un fitxer adjunt us fem arribar els temes i personatges del Kampus d'aquest tercer trimestre. D'aquesta manera ja podeu conèixer anticipadament les propostes del Kampus i poder incloure-les en la vostra planificació de treball amb els vostres alumnes.
TEMES_KAMPUS_TERCER_TRIMESTRE1.pdf
El dilluns 12 començarem amb el tema de la diada de Sant Jordi i en Josep Pla. Podeu complementar la proposta de treball de la quinzena tot participant en l'activitat telecol.laborativa de Sant Jordi 2010: Punt de vist@.
Comentario por Carme Matas el març 1, 2010 a las 10:21pm
cartell

El proper dia 8 de març es commemora el Dia de la dona treballadora. Si voleu treballar aquest tema a l'aula trobareu molt recursos preparats a Kampus:

-Fitxa per imprimir que explica per què commemoren el dia de la dona treballadora , amb activitats per aprendre a identificar els principals sindicats de casa nostra, calcular una nòmina, treballar la vida d'una pilot intrèpida i fer d'artistes creant un cartell.

- Personatges de dones que han estat referents en molts camps per treballar a l'aula com Valentina Tereishkova o Najat el Hachmi. A cada personatge hi trobareu un resum de la seva biografia, una cacera del tresor, un trencaclosques i vídeos i enllaços relacionats.

- Enllaços a webs sobre el tema com Dia internacional de les dones, a l'escola

- I moltes idees més al rebost de recursos per el professorat!
Comentario por immaculada vilatersana el febrer 26, 2010 a las 1:53am
Remenant per la xarxa he localitzat una web amb audiopoemes d'Antonio Machado, recitats per Fernando Fernán Gómez, Adolfo Marsillach, Núria Espert... entre d'altres. La web és palabravirtual.com Crec que pot ser un recurs complementari als que es publiquen al portal Kampus.
Salut.
Comentario por PILAR DE LA CUEVA VENTURA el febrer 21, 2010 a las 2:40pm
hOLA,
avui estic mirant el continguts de la pròxima quinzena al KAMPUS sobre la generació del 98 per a penjar-los al MOODLE de l'IES , i no els he trobat estan els anteriors, creieu que en el dia d'avui trobaré coses del nou tema??? Es per a preparar la sessió de demà.
Comentario por immaculada vilatersana el febrer 8, 2010 a las 11:59pm
Les noves propostes que podeu trobar al portal Kampus fan referencia a la Georeferenciació i a la primera volta al món que va inicialitzar Fernão de Magalhães. Hi trobareu activitats per a treballar les coordenades geogràfiques, els mapes, aplicacions del GPS, utilització del Google Earth,...

Recordeu, també, que podeu enviar (info@espurna.cat) les vostres propostes d'alumne/a destacat/da i els vostres treballs d'aula per a ser publicats al portal.
 

Miembros (39)

 
 
 

© 2015   Creado por Espurn@.   Tecnología de

Insígnies  |  Reportar un problema  |  Términos de servicio