Espurna

Projecte Espurn@

Información

Espurnik

Espurnik és el nou entorn virtual 3D del projecte. En aquest grup s'hi poden deixar propostes, demanar informació i compartir aquelles experiències que es porten a terme en aquest lloc.

Página Web: http://espurnik.espurna.cat
Localització: Espurnik
Miembros: 92
Última actividad: 8 Abr 2013

CODI QR DEL NING D'ESPURNIK

Aquí teniu el Codi QR del nostre Grup Espurn@ 3D. Esperem que el feu servir molt ;-) i ajudi a estar encara més en contacte.

Comentaris

Afegir un comentari

Necessites ser membre de Espurnik per afegir comentaris!

Comentario por Carolina Crespo el maig 15, 2012 a las 1:45pm

Hola!!!

Tot i que per problemes personals m'he acabat despenjant, penso tornar a la carga i em sembla molt bona idea la proposta de la WQ intercentres, podeu comptar amb mi.

No teniu prevista cap trobada en real?

Comentario por María José el maig 15, 2012 a las 11:32am

Ben fet! Us ajudarem en tot el que calgui. 

Comentario por Anna Casamitjana - Ciència el maig 15, 2012 a las 11:09am

Gràcies! a veure si a l'estiu que tindrem una miqueta més de temps podem fer alguna cosa xula :)

Comentario por María José el maig 15, 2012 a las 10:38am

Hola Anna!!, 

Sí, ja esteu apuntats tu i els teus alumnes. Tindreu un espai per fer taules periòdiques i tot el que calgui. Com ja saps els cracks del Pius Font i Quer amb el Jordi Marin davant estan embolicats fent fragments d'ADN. Seria fantàstic que treballeu junts.

Una abraçadeta, guapa!

Comentario por Anna Casamitjana - Ciència el maig 15, 2012 a las 9:47am

No sé si ho teniu apuntat, però per si de cas, jo també voldria fer algunes proves aquest estiu amb alumnes i ens aniria bé un trosset de terreny.

La meva idea és deixar-hi una mena de "secció" química (taula periòdica, models moleculars...) per entrar-hi amb els alumnes, que com que tenen força traça a muntar coses m'hi ajudarien uns quants durant les vacances... i a veure si podem liar-la una mica també amb els Pius Font i Quer ;)

Comentario por María José el maig 15, 2012 a las 8:46am

Hola Sílvia!, 

Estem començant a treballar en la proposta de WQ dins Espurnik. De moment veient quina gent més vol participar i quina estructura ha de tenir tot plegat. Us anirem informant. T'apunto ben apuntadeta per a què no tens despistis ;-)

Respecte a un "trosset" d'Espurnik per poder treballar amb el alumnes, ara mateix t'apuntem al llistat. Estem de preparatius del nou Espurnik (SK2) amb moltes més "prestacions". Una part d'illa anirà per a tu i els teus alumnes, d'acord? També quedes apuntadeta.

El mateix que li he dit a la Maria abans, en quant puguis presentants, si us plau, una mica de projecte sobre com voldries fer servir SK amb el teu alumnat d'aula d'acollida, et passo per mail com s'hauria de fer per a què tots els nou projectes tinguin la mateixa estructura.

Moltes gràcies per participar i endavant!!!

Comentario por Sílvia Méndez el maig 15, 2012 a las 2:00am
Hola a tots!
Jo em vaig apuntar a fer la WQ intercentres i no en sé res. Sóc jo, que m'he perdut alguna cosa?
Jo també estaria interessada en tenir un petit trosset d'espurnik, per poder treballar amb els meus alumnes de l'aula d'Acollida. He entrat a Espurnik i he estat xafardejant, i parlant amb algun alumne. Però no en sé més. Vaig estar parlant amb tu, MJosé, a les trobades d'Espurna.
Què haig de fer?
Comentario por María José el maig 15, 2012 a las 12:38am

Hola Maria!!!, 

Espero que els problemes estiguin una  mica més solucionats. Per Espurnik no estiguis preocupada, en qualsevol moment t'ajudem a tirar endavant. Ja saps, entres i ens preguntes o bé quedem d'acord en un dia i hora.

T'adjudiquem espai pel curs vinent, si? Perfecte! En parlem, doncs! Presenta,  si us plau una mica de projecte, tal com van enviar per mail per final del curs, d'acord?

Una abraçada.

Comentario por Maria Ferrer el maig 14, 2012 a las 8:10pm

Aquest curs he tingut greus problemes de salut familiars i he anat una mica fent el que he pogut, amb el tema d'espurnik encara tinc peix el tema de les construccions, espero poder acabar de posar-me al dia abans d'acabar el curs. M'agradaria pel proper curs tenir un espai per poder treballar amb alguns dels  alumnes que tinc a la USEE.

Comentario por Maria Ferrer el maig 14, 2012 a las 8:08pm

Aquesta setmana he treballat amb Glogster amb el meus alumnes de la Unitat de Suport a l'Educació Especial (USEE) i ha anat molt bé. És senzill, intuitui...Serveix per crear posters digitals i es pot insertar imatges, videos....  Us passo adreça per si no ho coneixeu. www.glogster.com

 

Miembros (92)

 
 
 

© 2015   Creado por Espurn@.   Tecnología de

Insígnies  |  Reportar un problema  |  Términos de servicio