Espurna

Projecte Espurn@

Información

Espurnik

Espurnik és el nou entorn virtual 3D del projecte. En aquest grup s'hi poden deixar propostes, demanar informació i compartir aquelles experiències que es porten a terme en aquest lloc.

Página Web: http://espurnik.espurna.cat
Localització: Espurnik
Miembros: 92
Última actividad: 8 Abr 2013

CODI QR DEL NING D'ESPURNIK

Aquí teniu el Codi QR del nostre Grup Espurn@ 3D. Esperem que el feu servir molt ;-) i ajudi a estar encara més en contacte.

Comentaris

Afegir un comentari

Necessites ser membre de Espurnik per afegir comentaris!

Comentario por María José el maig 1, 2012 a las 9:43pm

Molt interessant! 

Realment crec que el futur dels estudis dels nostres joves pot passar per la creació de continguts en mons virtuals i que siguin ells qui els construeixin.

Gràcies Balbina i Ramon!

Comentario por Ramon Barlam el maig 1, 2012 a las 8:42pm

La Balbina Rocosa ens recomana un interessantíssim article de Meris Standsbury a E-School News: Students create therir own 3D content. Molt interessant. Gràcies Balbina !!!

Comentario por Ramon Barlam el abril 22, 2012 a las 7:22pm

Coral,

Seguint amb el que diu la MJosé, encara no sabem si hi haurà formaciò aquest proper estiu. El que sí és molt probable és que a les properes Jornades Novadors (2 i 3 de juliol) hi hagi un taller Espurnik. Tan aviat se sàpiga segur ho anunicarem en aquest mateix espai. Seguim !

Comentario por María José el abril 17, 2012 a las 1:07pm

Hola companys!!!, 

. Les idees per a la WQ, tal com dius Ramon, es poden escriure aquí o bé si voleu fem un docs compartit entre els que estigueu interessats.

. Coral, jo desconec encara si farem curs al mes de maig/juny com l'any passat. Va ser un curs que va funcionar bé al tenir vacances d'estiu tant aprop i que els profes van aprofitar per "inventar" i construir les activitats pel seu alumnat dels curs següent ( o sigui l'actual).

Penso que sí, que cal un curs de novells, novells, com dius :-) però de totes maneres sabeu que si voleu anar provant dins Espurnik en qualsevol moment us farem cinc cèntims i podreu tafanejar.

. Mariaaaaa, moltes gràcies per la bona "propaganda"! Ets una crack!!! 

Una abraçadeta a tootssss/toteesss.

Comentario por Maria Domingo-Coscollola el abril 15, 2012 a las 5:45pm

Aquesta setmana he parlat d'Espurnik a una assignatura que imparteixo d'Educació del XXI. Els hi ha agradat molt. Felicitats

Comentario por Coral Regí Rodríguez el abril 14, 2012 a las 12:46pm

Benvolgut Ramon i companys d'Espurna,

Aquest any no vaig poder assistir a les jornades perquè em coincidia amb un altre curs i no se si vareu parlar de fer algun altre curs d'iniciació pels novells, novells...S'iniciarà algun curs?

Les propostes que plantegeu em semblen molt bé!!

Comentario por Ramon Barlam el abril 14, 2012 a las 11:02am

Benvolguts/des.

Us recordo que des del mes de febrer, gràcies al taller sobre móns virtuals de les IV Jornades Espurna va néixer un grup amb la intenció de crear una webquest dintre d'Espurnik. Una bona idea de la Carme Barba. Volia donar-vos algunes informacions, seguides d'algunes altres observacions:

  • Estem pendents d'alguns serrells tècnics que ens permetin començar a utilitzar el nou Espurnik. Tal i com vam quedar, aquesta WQ es desenvoluparà en aquest nou espai (en principi ha d'estar actiu abans d'acabar el mes, com es va comentar), per tal d'aprofitar les millores que s'incorporaran. Aquestes van des d'una major estabilitat i velocitat dels servidors, així com l'augment de la capacitat gràfica dels mateixos, a la possibilitat d'importar construccions fetes amb Sketch Up i l'ús de textures multimèdia (sons, vídeos de Youtube i qualsevol cosa embedible).
  • Per aquells membres del grup novells, recomanem que aprofiteu el temps per passejar pel vell Espurnik, que amb l'arribada de Sant Jordi bull d'activitat. Passegeu per les illes dels diferents centres i empapeu-vos de les genials activitats que hi trobareu.
  • Anem pensant en la tasca de la WQ, tenint present que el mitjà ens obre noves possibilitats. Aquesta serà (tele)col·laborativa, ja que la intenció hauria de ser que la tasca s'hagi de fer necessàriament amb la intervenció de diversos centres. No serà fàcil perquè tothom parteix d'objectius i realitats diferents. Però ho aconseguirem.
  • En aquest sentit, cal dir que una idea que va llençar la Carme era que la tasca anés orientada a la creació-construcció de l'institut ideal. LA idea està bé, però cal tenir en compte que el nivell de dificultat ha de ser el mínim atenent que molts professors i alumnes necessitaran familiaritzar-se amb l'entorn i l'eina. La metodologia la tenim, que és la de les WQ, ara veurem si som capaços de casar-hi els móns virtuals. Serà un exercici de mashing creatiu i metodològic bestial.
  • Us convidem a que digueu la vostra en aquest espai perque quan tinuem accés comencem ja a preparar la WQ ja de cara al proper curs.

Seguim !

Comentario por Ramon Barlam el abril 12, 2012 a las 9:01am

Els preparatius de Sant Jordi s'intensifiquen aquests dies. A la imatge, treball dels companys de Manacor (Tià).

Comentario por María José el març 20, 2012 a las 10:01am

És bestial! Com m'agrada saber que els alumnes ho agafen amb tan d'entusiasme.

Quan proposses una activitat dins SK (encara que sigui la mateixa que farien a l'aula a una llibreta) la fan amb moltes ganes. Com a professors, penso que "viure" això és impagable. Com ho veieu?

Dissabte passat al matí un grup d'alumnes del Jordi Marín feien construcció 3D d'àtoms. Bon exemple i bona pràctica, oi? Al Twitter en teniu alguna fotografia.

;-)

Comentario por Anna Casamitjana - Ciència el març 20, 2012 a las 9:10am

Tens raó, Montserrat.. de vegades quan poses exemples a classe i fas preguntes els alumnes et suggereixen altres maneres d'explicar-ho, sense saber-ho, que són molt més entenedores!

Ei... i no heu vist la catedral per dins... ;)

 

Miembros (92)

 
 
 

© 2015   Creado por Espurn@.   Tecnología de

Insígnies  |  Reportar un problema  |  Términos de servicio