Espurna

Projecte Espurn@

Què en penseu del nou calendari escolar? I sobretot de la setmana de febrer (setmana blanca)?

Visitas: 8

Responde a esto

Respuestas a esta discusión

Hola Núria,

Estic d´acord amb que es comenci abans amb l´alumnat, i també m´agradaria acabar abans. Això últim em sembla que encara no serà possible. Amb la calor la matèria primera encara rendeix menys. Pel que fa a la setmaa de febrer la societat s´hi adaptarà, com tots els canvis al principi "xoca" però els pares s´hi acostumaran. Pel que fa als professors suposo que hi haurà més merder (tema baixes, absències, activitats mal organitzades...).
Carles
Hola Nuria! A mi ja m'estava bé com estava el calendari escolar, no hi trobo cap avantatge als canvis que han realitzat i més essent substituta o interina. Suposo que la setmana de febrer afectarà més als pares dels alumnes d'infantil i primària que no pas als de secundària.
Elena
Hola Núria,

Jo estic d'acord amb l'Elena, l'únic que han fet és traslladar la setmana de febrer a principis de setembre. Només espero que sigui un setembre poc calorós, ja que el centre on treballo no és un edifici, sinó una col·lecció de 7 barracons (ai, perdó, mòduls prefabricats es diu ara?) on pot fer-hi MOLTA calor.

Aquest any no hem pogut treballar durant una setmana a causa de la neu, i només puc dir que l'experiència va ser nefasta: quan ja ens haviem situat i tornavem a treballar a ple rendiment després de les vacances de Nadal, la represa després de la "setmana blanca" va ser molt dura. També és veritat que la situació va ser excepcional, però no puc evitar tenir cert recel quan penso en la variació del calendari del curs vinent.
Hola Núria!
Estic totalment d'acord amb les opinions dels companys/es. Penso que el calendari ja estava bé. Què pinta ara la setmana blanca del mes de febrer? No es pensaran que els pares tindran vacances i diners per portar els fills a la neu... oi? A més a més, els nens/es farà poc que hauran tornat de les vacances de Nadal, i trencar el curs d'aquesta manera per després allargar-ho el mes de juliol (amb la calor que fa!!!) no té cap sentit. A final de curs, els nens/es estan cansats i la calor els afecta moltíssim.
Hola!
Doncs a mi no em desagrada el nou calendari. La veritat és que l'estiu es fa llarg (a nosaltres i als alumnes) i, al febrer, tenir una setmana per ordenar material, preparar activitats, corregir, etc.. etc.. crec que ens anirà molt bé (ara: deixar clar que no serà una setmana de festa per a nosaltres: veuràs com treballarem!!!!). El meu dubte és: què passarà amb la 2a avaluació? Es trencarà pel mig? Canviarem el calendari d'avaluacions?
A mi em sembla fantàstic! Tot és qüestió d'adaptar-s'hi i em sembla que una setmaneta a l'hivern ens anirà molt bé. El problema el tindrem al setembre ja que no tindrem temps de preparar res.
Us imagineu acabar el 7 de juliol amb aquesta calor????
bufff!!!!!

Responder a debate

RSS

© 2015   Creado por Espurn@.   Tecnología de

Insígnies  |  Reportar un problema  |  Términos de servicio